Anette Jensen, sekretær den 26-06-2016
    Rigtig god ferie, vi ses igen den 11. august

Kontoret holder åbent hele uge 26 og åbner igen den 4. august.

Karina Juliane Toft den 27-06-2016
    Til kommende elever i HjørringSkolen

Vi har modtaget nedenstående fra NT  -  har du brug for et midlertidigt skolekort (hvis du rejser med DSB) kan det afhentes i uge 32 på HjørringSkolen, Norgesvej 6.

Administrationen

-------------------------------------------------

Vi står desværre i den situation, at vores leverandør er stødt ind i uventede problemer, og derfor ikke kan nå at få færdiggjort og leveret elevernes skolekort før første skoledag i august. Leverandøren forventer, at det drejer sig om en uges forsinkelse, hvilket betyder at eleverne ikke har deres skolekort den første uge efter, at de er startet i skole.

Vi informerer vognmænd og chauffører på vores busruter om, at eleverne kører helt uden rejsehjemmel i den første uge efter ferien. Der er dog en udfordring ift. de elever, der rejser med DSB-tog. DSB godtager ikke, at eleverne rejser uden rejsehjemmel, så har I elever, der rejser med tog på strækningen Thisted - Ydby eller på strækningen Hobro - Frederikshavn, bliver I nødt til at udstede midlertidige skolekort til disse elever, da de ellers vil stå til selv at skulle betale eller få en en kontrolafgift på 375 kr. Det midlertidige skolekort udstedes manuelt.

Annie Jellesmark den 27-06-2016

Ny Skole- og udviklingsleder.

Vi har nu afsluttet ansættelsesproceduren og ansat skole- og udviklingsleder ved HjørringSkolen og Hjørring UngdomsCenter.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Lillian Dahl Horsfeldt. Lillian kommer fra en stilling som UU vejleder i UU Hjørring, har tidligere arbejdet med udvikling af heldagsskole på Grønland, hvor hun også fungerede som udviklings- og fagkonsulent. Lillian startede sin karriere som lærer på Tornby/Vidstrup skole og Hirtshals skole.

Vi glæder os meget til at byde Lillian velkommen til arbejdet den 1. august.

Anni

HjørringSkolen

HjørringSkolen er en samlet organisatorisk enhed, som indbefatter alle specialklasser i Hjørring kommune.

Skolen har egen bestyrelse og Distriktsskoleleder samt fælles administration.

Alle afdelinger ligger placeret ude på skolerne i Hjørring by.

Du kan læse mere om de forskellige tilbud i menuen til venstre.